Wemind får opdateret deres kundes Drupal 6 hjemmeside

Wemind

Wemind var et digital bureau, som blev grundlagt i 2007 af Jacob Bøtter og Hans Henrik Hemming.

Wemind startede op i 2007 med sociale medier som deres omdrejningspunkt. Siden da har de holdt hundredvis af foredrag, arbejdet for en række organisationer på både det danske og internationale marked og specialiseret sig i en større bredde af digitale projekter.

En gennemgående værdi i Wemind har internt såvel som eksternt været at sætte fokus på en involverende ledelsesstil og værdiskabende netværkstankegang – og sådan er det stadig.

De har en passion for at dele ud af deres viden, bruge et bredt netværk, involvere relevante samarbejdspartnere og ikke mindst sætte interessenterne i centrum i alt, hvad de laver.

Wemind får opdateret en af deres kunders hjemmeside med brug af Drupal 6, så Google Maps kan bruges i sammenhæng med en eksisterende løsning for biblioteker, hvor der afholdes kurser forskellige steder i Danmark.

Drupal 6 lever stadig. Men den samlede opdateringsproces i Drupal 6 er meget sværere i sammenligning med de nyere versioner. Webstedsejere skal manuelt lappe modulerne og kernen, da sikkerhedsopdateringer ikke længere er understøttet af Drupal Security Team.

Vi anbefaler at man opdaterer til Drupal 8. Eller alternativt venter til der kommer en stabil version af Drupal 9.

Ide

Lad os tage en snak

Skriv dine kontaktinformationer, så kontakter vi dig med en gratis og uforpligtende snak