Hvem er vi og hvordan kan vi hjælpe jer?

Cooper Webdesign

Vi elsker det vi laver ...

GRUNDLAGT I 2006


Cooper Webdesign blev grundlagt af Dennis Paw Gallø Sørensen i 2006, som har mange års erfaring med hjemmesider, SEO og digitale services. På dette tidspunkt blev Cooper Webdesign etableret som et enkeltmandsvirksomhed.

Efter nogle år med vækst, blev Cooper Webdesign d. 01-04-2018 omdannet fra enkeltmandsvirksomhed til selskab, som nu hedder Cooper Webdesign ApS. Grunden til dette, er at have flere og bedre muligheder for at udvide forretningen i fremtiden og samtidig kunne skille økonomi mellem privat og erhverv.

MISSION


Cooper Webdesign's mission er at tilbyde alle former for webløsninger, hjemmeside udvikling, webdesign, hastighedsoptimering, digitale services og søgemaskine optimering (SEO) til både virksomheder og private, samt håndtere udvikling af logo design, brochuremateriale og generel rådgivning.

Dette omfatter også udvikling af bestemte områder eller moduler til en eksisterende hjemmeside, ombygninger, justeringer eller udvikling af en helt ny hjemmeside, lige fra koncept til design og til produktion.

Som virksomhed kan Cooper Webdesign udføre 3 overordnede områder:

  • 360° webbureau som tilbyder et stort udvalg af digitale services
  • Skræddersyet løsninger til kundens præcise behov
  • Full time service døgnet rundt

VISION


Visionen bag Cooper Webdesign er at hjælpe alle typer virksomheder og private, uanset størrelse, til at opnå en bedre indtjening, større online tilstedeværelse på nettet og fremme deres budskab.

Samtidig ved at opnå større brand awareness og forøge deres omsætning via en fast-defineret online strategi.

Vision

Virksomhedsoplysninger


Cooper Webdesign ApS
Barsebæk 36
4300 Holbæk, Danmark
CVR nr.: 39445840

Kundeservice åbningstider


Mandag til søndag: kl. 06-22