Nisseland logo

» Museum for Nisser og Eventyr – den helt store oplevelse for hele familien – altid et besøg værd! «

I 1983 startede Nette Philipsen og John Roger deres nissefirma, som en stille protest mod at stormagasinerne i København ikke længere havde mekaniske juleudstillinger.

De udbredte i stedet deres egne mekaniske juleudstillinger til de dengang nye butikscentre rundt omkring i landet. I midten af halvfemserne udviklede de konceptet verdens største mekaniske juleudstilling.

Dette koncept blev præsenteret første gang i 1996 på Tivolis julemarked og blev en kæmpe succes. Senere kom Nordens største forlystelsespark “Liseberg” i Gøteborg og Spica i Sapporo, Japan, på listen over udstillingssteder for de helt unikke, håndlavede, mekaniske nisser og eventyrlige kulisser. I 2002 åbnede de verdens største mekaniske nisseland, på 1500kvm. i det smukke bakkede Vestsjælland nær Mørkøv.

Cooper Webdesign hjælper Nisseland med at lave grafisk design og manipulation af billeder til deres fysiske brochurer, samt klargøring af selve produktionen. Efterfølgende blev ca. 20.000 brochurer printet ud og uddelt i hele Vestsjælland.

Processen foregik på den måde at Cooper Webdesign fik tilsendt de billeder som skulle bruges til brochuren. Herefter brugte vi Adobe FireWorks til at manipulere billeder, rense billeder, tilføjet skygger, tilføjet Nisseland’s skrifttype og så justeret ind i den færdige CMYK skabelon til brochuren.

Sider var af meget høj kvalitet og størrelse, hvilket betød at de ikke kunne uploades almindeligt, men måtte sendes via FTP. Da siderne var færdige, blev de sendt til trykkeriet, som sørgede for selve udskriften af den fysiske brochure og det færdige produkt.

Europa’s største Nisseland ligger i Holbæk kommune

LAD OS TAGE EN SNAK

Skriv dine kontaktinformationer, så kontakter vi dig med en gratis og uforpligtende snak