Nisseland

I 1983 startede Nette Philipsen og John Roger deres nissefirma, som en stille protest mod at stormagasinerne i København ikke længere havde mekaniske juleudstillinger.

De udbredte i stedet deres egne mekaniske juleudstillinger til de dengang nye butikscentre rundt omkring i landet. I midten af halvfemserne udviklede de konceptet verdens største mekaniske juleudstilling.

Dette koncept blev præsenteret første gang i 1996 på Tivolis julemarked og blev en kæmpe succes. Senere kom Nordens største forlystelsespark “Liseberg” i Gøteborg og Spica i Sapporo, Japan, på listen over udstillingssteder for de helt unikke, håndlavede, mekaniske nisser og eventyrlige kulisser.

I 2002 åbnede de verdens største mekaniske nisseland, på 1500kvm. i det smukke bakkede Vestsjælland nær Mørkøv.

Cooper Webdesign hjælper først Nisseland med deres webdesign og bygger efterfølgende et eget udviklet CMS med fuld administrationsinterface. Senere hen hjælper vi også med at lave grafisk design, manipulation af billeder til deres fysiske brochurer og klargøring til selve produktionen. Efterfølgende blev ca. 20.000 brochurer printet ud og uddelt i hele Vestsjælland.