Vi opsætter og konfigurerer alle typer tracking til websteder, backend og cloud-løsninger. De typiske henvendelser, vi modtager, kan grupperes som følgende:

  • De simple løsninger, får opsat de mest nyttige områder som Google My Business, Google Search Console, Google Tag Manager, Google Analytics og Google E-handel.
  • De udvidede løsninger, får opsat Google Analytics Enhanced E-handel, Google Firebase (fremtidig Google Analytics), Google Ads og Google Maps (med eller uden API).
  • De avancerede løsninger, får opsat Google Analytics 360 (også kaldet Google Analytics Premium), Google BigQuery, Google Cloud Storage og Google Cloud-funktioner.

GOOGLE SEARCH CONSOLE

Opnå større effektivitet i Google Søgning …

Med Google Search Console-værktøjer og -rapporter, hjælper det jer med at måle søgetrafikken på jeres website, måle effektiviteten af websitet, løse problemer og fremhæve websitet i Googles søgeresultater.

Vi kan sætte det hele op for jer. Det eneste det kræver, er at i har tilknyttet en e-mail til en Google konto.

  • Optimer indhold med Søgeanalyse
  • Få indhold vist på Google
  • Få notifikationer om problemer med jeres website, og løs dem
  • Få indblik i, hvordan Google Søgning ser jeres sider
  • Overvåg og forbedre jeres strukturerede data
  • Test og forbedre mobilvenligheden af jeres website
  • Overvåg, test og spor jeres AMP-sider

GOOGLE TAG MANAGER

System til administration af tags, der giver jer mulighed for hurtigt og nemt at opdatere sporingskoder og scripts på jeres website eller i jeres mobilapp …

Når det lille Tag Manager-kodestykke er blevet føjet til jeres projekt, kan i nemt og sikkert implementere analysedata og tagkonfigurationer til måling fra en webbaseret brugerflade.

Når Tag Manager er installeret, kan jeres website eller jeres app kommunikere med Tag Manager-serverne. Herefter kan i bruge Tag Managers webbaserede brugerflade til at konfigurere sporingstags, oprette triggers, der aktiverer jeres tag ved bestemte hændelser, og oprette variabler, der kan bruges til at forenkle og automatisere jeres tagkonfigurationer.

En samling af tags, triggers, variabler og relaterede konfigurationer, der er installeret på et bestemt website eller i en bestemt mobilapp, kaldes for en container. En Tag Manager-container kan erstatte alle andre manuelt kodede tags på et website eller i en app, f.eks. tags fra Google Ads, Google Analytics og Floodlight samt tredjeparts tags.

Cooper Webdesign kan hjælpe jer med opsætningen der er brug for at jeres flows kører optimalt. Google Tag Manager arbejder typisk sammen med Google Ads og Google Analytics for at få det mest optimale output.

GOOGLE ANALYTICS

Gratis webanalyseværktøj, der genererer detaljeret statistik om brugeradfærd på websider …

Kerneteknologien i Google Analytics stammer fra et strategisk opkøb af Urchin Software Corp. i 2005. Programmet anvendes af over 10 millioner hjemmesider, hvilket svarer til en markedsandel på 82,2%.

Google Analytics (GA) er et gratis redskab, der kan hjælpe jer med at optimere din hjemmeside eller webshop. GA indsamler data fra jeres hjemmeside, så i kan se, hvem der besøger jeres side, hvilke sider de ser, hvordan jeres side konverterer og hvordan jeres brugere tilgår jeres side.

Cooper Webdesign kan hjælpe jer med opsætningen der er brug for at jeres flows kører optimalt.

GOOGLE ANALYTICS E-HANDEL

Indsaml og analysér købs- og transaktionsdata …

E-handelsrapporterne giver jer mulighed for at analysere købsaktivitet på jeres website eller jeres app. I kan se produkt- og transaktionsoplysninger, gennemsnitlig ordreværdi, konverteringsrate for e-handel, tid til køb og andre relevante data.

Oversigt

Oversigt over Omsætning, Konverteringsrate for e-handel, Transaktioner, Gennemsnitlig ordreværdi og andre metrics

Produkteffektivitet

Omsætning, Køb, Mængde, Gennemsnitspris og Gennemsnitlig mængde efter Varenummer og Kategori

Salgseffektivitet

Omsætning efter dato

Transaktioner

Omsætning, Afgifter, Forsendelse og Mængde efter Transaktions-id

Tid til køb

Dage til transaktion og Sessioner til transaktion

GOOGLE ANALYTICS UDVIDET E-HANDEL

Gør det muligt at analysere produktindtryk, promoveringer og salgsdata …

I Google Analytics kan man følge sine kunders adfærd og analysere på hvor trafikken kommer fra. Disse indsigter er super vigtige, men er ikke altid nok at basere sine beslutninger på.

Ved at aktivere Enhanced Ecommerce i sine indstillinger får man indsigter i endnu flere brugeradfærdsmønstre og kan analyse på salg og ikke blot trafik. Enhanced Ecommerce giver adgang til data på produkt-niveau, salg og attribuering af kundernes køb. Det er her man skaber overblik og værdi af marketing-aktiviteterne.

GOOGLE FIREBASE ANALYTICS

Samler analyse over trafik og salg, fra hjemmeside og apps 1 samlet sted …

Firebase er en mobil- og webapplikationsudviklingsplatform udviklet af Firebase, Inc. i 2011, derefter erhvervet af Google i 2014. Fra marts 2020 har Firebase-platformen 19 produkter, der bruges af mere end 1,5 millioner apps.

Cooper Webdesign kan opsætte det hele for jer. Firebase kan både opsættes til Hjemmesider og Apps. I kan bruge samme platform til at vise og sammenligne besøg, salg og omsætning, samtidig fra både hjemmeside og apps.

GOOGLE ADS

Skab vækst i din virksomhed via Google Ads …

Nå ud til potentielle kunder, når de søger efter virksomheder som din på Google Søgning og Maps. Du betaler kun for resultater, f.eks. når nogen klikker sig videre til dit website eller ringer til din virksomhed.

Cooper Webdesign kan hjælpe jer med at opsætte Google Ads. Eksempelvis sørge for at konverteringer spores korrekt igennem Google Tag Manager.

GOOGLE MAPS

Brug Google Maps på din computer, telefon eller tablet til at søge, udforske og finde vej rundt omkring i verden …

Google Maps er en korttjeneste på nettet, udviklet af Google. Tjenesten tilbyder satellitbilleder, landkort, 360 graders panoramiske billeder af gader og veje, trafiksituation i realtid samt ruteplanlægning for rejser til fods, på cykel, i bil og med offentlig transport.

Der er flere forskellige muligheder at opsætte Google Maps på. Der er den simple, hvor man integrerer en placering i en tekst og så er der den avancerede, som opsættes med Google Maps API. Cooper Webdesign kan opsætte Google Maps, så det passer præcis til jeres løsning.

GOOGLE ANALYTICS 360

Centralt redskab til den moderne marketing afdeling. Det hjælper med at forstå dine kunder og deres behov og sikre dermed at du får mest muligt ud af dine marketing budgetter. Google Analytics 360 er et perfekt match til den store virksomhed …

Google Analytics 360 giver de relevante virksomhedsteams de fornødne værktøjer og den fornødne support til at udnytte deres data til at opnå handlingsrettet indsigt.

Dit team får adgang til avancerede værktøjer, eksempelvis ikke-stikprøvebaserede rapporter, BigQuery-eksport og datadrevet tilskrivning, ud over alle de almindelige Analytics-funktioner og -rapporter. Med en Premium-konto har du desuden en aftale om serviceniveau, der dækker dataindsamling, -opdatering og -rapportering og sikrer dig en højere databehandlingsgrænse samt adgang til support fra særligt udvalgte specialister.

Cooper Webdesign kan hjælpe jer med at opsætte Google Analytics 360, når først licensen er blevet købt.

GOOGLE BIGQUERY

Database i skyen der løser problemer ved at aktivere super-hurtige SQL-forespørgsler
der bruger processorkraften i Googles infrastruktur …

BigQuery er et fuldt styret datavarehus på RESTful webtjeneste, der muliggør skalerbar, omkostningseffektiv og hurtig analyse af big data, der fungerer sammen med Google Cloud Storage. Det er en serverløs software som en tjeneste, der kan bruges supplerende med MapReduce.

Cooper Webdesign kan hjælpe jer med de opsætninger der er brug for at jeres flows kører optimalt. Google Cloud Storage arbejder typisk sammen med Google Cloud Functions og Google Storage for at få det mest optimale output.

GOOGLE CLOUD STORAGE

Du kan bruge Cloud Storage til lagring af store mængder data i skyen …

Google Cloud Storage er en RESTful online fillager-webtjeneste til lagring og adgang til data i Google Cloud Platform-infrastruktur. Tjenesten kombinerer ydeevnen og skalerbarheden i Googles sky med avancerede sikkerheds- og delingsfunktioner.

Cooper Webdesign kan hjælpe jer med de opsætninger der er brug for at jeres flows kører optimalt. Google Cloud Storage arbejder typisk sammen med Google Cloud Functions og Google BigQuery for at få det mest optimale output.

GOOGLE CLOUD FUNCTIONS

Den nemmeste måde at afvikle kode på i skyen …

Google Cloud-funktioner er en let beregnet løsning for udviklere til at skabe enkeltformede, selvstændige funktioner, der reagerer på Cloud-hændelser uden behov for at administrere et server- eller runtime-miljø.

Cooper Webdesign kan hjælpe jer med at oprette de funktioner der er brug for at jeres flows kører optimalt. Google Cloud Functions arbejder typisk sammen med Google Cloud Storage og Google BigQuery for at få det mest optimale output.

GOOGLE APP ENGINE

Den bedste måde at afvikle kode på i skyen …

Google App Engine er en cloud computing-platform som en tjeneste til udvikling og hosting af webapplikationer i Google-administrerede datacentre. Applikationer køres på tværs af flere servere.

Cooper Webdesign kan hjælpe jer med at oprette de funktioner der er brug for at jeres flows kører optimalt og sikkert.

LAD OS TAGE EN SNAK

Skriv dine kontaktinformationer, så kontakter vi dig med en gratis og uforpligtende snak