VirtuGO - 300x300

» Den første indendørs cykelplatform

med professionelt DNA «

VirtuGO lancerer sin banebrydende cykel- og virtuelle træningsplatform efter 15 måneders test af beta-versionen. Flere gange verdensmester i enkeltstart Michael Rogers inviterer dig til at begynde at gøre brug af de samme principper og træningsprogrammer som de bedste ryttere i verden.

Motionscyklister på alle niveauer har mulighed for at gøre brug af de samme principper og træningsprogrammer som de bedste ryttere i verden.

Dette giver dig adgang til at køre i VirtuGO’s virtuelle verden samt at drage fordel af de mange træningsprogrammer og enkeltsessioner, som udgør platformens hjørnesten.

Cooper Webdesign hjælper med installation og opsætning af Google Tag Manager og Google Universal Analytics til Virtugo Community, samt opsætning af klik events for MAC og Windows downloads af filer, gennem Google Tag Manager.

En af de absolut største fordele ved Google Tag Manager er at du kan håndtere dine tracking-scripts i det brugervenlige interface, frem for at skulle navigere rundt i din hjemmesides kildekode.

Søgemaskine optimering

LAD OS TAGE EN SNAK

Skriv dine kontaktinformationer, så kontakter vi dig med en gratis og uforpligtende snak