TV2 ØST får udviklet nyt responsivt webdesign

TV2 ØST, tidligere kendt som TV ØST sender nyheder og tv-programmer til og om det område, der svarer til de gamle Vestsjællands og Storstrøms amter. TV2 ØST regionen omfatter dermed Sjælland og øerne på når det storkøbenhavnske område, som bliver dækket af LORRY.

De kaster sig med begejstring og stor lyst ud i opgaven med at give borgerne godt og nærværende regionalt indhold på nettet og på tv. Deres ambition er, at de vil være bedst på deres felt. Hverken mere eller mindre. Og de vil nå målet ved at sætte hverdagslivet i centrum.

TV2 ØST står for ordentlig og redelig journalistik. Uanset hvilke udfordringer de møder, viger de ikke fra dette standpunkt. Det er det hjerteblod, der skal sikre TV2 ØST en fremtrædende plads i en konkurrencepræget medieverden, der er under konstant forandring. De mange seere og brugere, der benytter deres tilbud hver eneste dag, tager de som udtryk for, at de indfrier forventningerne. Det glæder dem, og det er den bedste motivation, de kan få.

UDVIKLINGEN, FASE 1

IT-Chef Morten Juliussen fra TV2 ØST, kontaktede Cooper Webdesign med henblik på at få opdateret og optimeret den responsive del af hjemmesiden, samt at få den til at være brugbar på flest mulige typer enheder, både desktop, laptop, tablet og mobil.

Det er en stor fordel at brugerne kan tilgå siden via disse, samt få en bedre visuel oplevelse af det responsive webdesign, hvor det er fuldt ud funktionelt.

Udover at hjemmesiden nu tilpasser sig de forskellige skærmstørrelser, vil brugerne også opleve, at den er simpel at bruge, ligesom hele videodelen er blevet opgraderet.

Relation til udgivelse hos TV2 ØST kan findes her.

TV2 Nyhederne | OY-HTK - Helikopter

UDVIKLINGEN, FASE 2

Udover at Cooper Webdesign fik rettet op på det responsive webdesign på hjemmesiden, fik vi også til opgave at opdatere arkiv-siden, så den ville blive mere overskuelig og brugbar for borgerne.

Det nye design gør det nemt for den enkelte borger at vælge en specifik dato og navigere frem og tilbage med. Man kan også gå til "igår" eller "idag", hvis man er kommet for langt tilbage eller frem i tiden.

Blokken til højre for udsendelsen, indeholder en overskuelig liste med overskrifter fra den viste udsendelse. Når borgeren klikker på en overskrift, spoles udsendelse frem til den valgte og afspiller der fra.

 • Cooper Webdesign har udviklet for os, i forbindelse med, at vi omlagde vores website til drupal 7 med responsivt design.

  I processen var Cooper Webdesign en stor gevinst for os, da de dels er dygtige (fullstack-)webudviklere, dels var i stand til at rådgive os, og komme med forbedringsforslag til vores udviklingsworkflow.

  Cooper Webdesign arbejder systematisk, og leverer det aftalte med stor tilfredshed for alle involverede. De bedste anbefalinger herfra.

  Billede
  Morten Juliussen
  Person
  Morten Juliussen
  Job titel
  IT-Chef
  ,
  Name
  TV2 ØST
TV2 regionerne

Lad os tage en snak

Skriv dine kontaktinformationer, så kontakter vi dig med en gratis og uforpligtende snak