I-Strategi logo

» i-Strategi har mange års erfaring med alle former for online markedsføring. De går ikke på kompromis med kvalitet, og deres sikre team arbejder med hver deres specialiserede fagområde. «

I-Strategi hjælper kunderne med synlighed via online reklame og digital strategi. De er et databaseret web- og markedsføringsbureau. Hos dem får du altid tilknyttet en fast personlig rådgiver, som trækker på alle deres interne kompetencer. De hjælper med at tilrettelægge kundens strategi, så de får den hjemmeside, samt valgt de kanaler, som giver bedst mening for deres virksomhed.

Cooper Webdesign hjælper løbende I-strategi’s kunder, for at de altid kan være up-to-date med deres hjemmesider.

 • Sporing
  Opsætning og konfiguration af Google Tag Manager, Google Universal Analytics og Google Analytics 4. Yderligere opsættes også sporing af E-handel til de respektive områder.
 • Hjemmesider
  Løsningerne der udvikles på er typisk WordPress og Drupal. Her udvikler Cooper Webdesign både komplette løsninger men også nye features til allerede eksisterende systemer.
 • Fejlretninger
  Hvis der opstår uhensigtsmæssige fejl på en hjemmeside, kan I-Strategi kontakte Cooper Webdesign døgnet rundt, hvor problemet bliver afhjulpet ASAP.
 • Sparring
  Cooper Webdesign hjælper også både udviklerne og projektlederne, når de har behov for sparring.
Ide

LAD OS TAGE EN SNAK

Skriv dine kontaktinformationer, så kontakter vi dig med en gratis og uforpligtende snak