Region Sjælland logo

» Driver sygehuse og løser opgaver inden for psykiatri, sociale tilbud og regional udvikling «

Region Sjælland har en central rolle som “brobygger” i den samlede regionale udvikling. I netværk med mange private og offentlige samarbejdspartnere arbejder Region Sjælland for at gøre hele regionen til et godt sted at bo, arbejde, opleve og uddanne sig i.

Langt de fleste opgaver og tilbud varetager Region Sjælland på sygehuse og andre institutioner, der har til huse i 22 forskellige byer. Regionens øvrige administrative og politiske opgaver har sit udgangspunkt i Regionshuset i Sorø.

Med helbredsprofilen.dk tilbyder Region Sjælland dig med længerevarende sygdom et bedre overblik over dit helbred, hvis du i forvejen bruger computer og internet meget. Sundhedsstyrelsen støtter Helbredsprofilen.dk med projektstøttemidler. Ligesom andre offentlige sundhedssider på internettet er Region Sjællands tilbud gratis og for alle borgere. Region Sjælland har bl.a. ansvaret for behandling af sygdomme, højt specialiserede sociale tilbud, offentlig transport og erhvervsudvikling.

Region Sjælland har en central rolle som “brobygger” i den samlede regionale udvikling. I netværk med mange private og offentlige samarbejdspartnere arbejder Region Sjælland for at gøre hele regionen til et godt sted at bo, arbejde, opleve og uddanne sig i. Langt de fleste opgaver og tilbud varetager Region Sjælland på sygehuse og andre institutioner, der har til huse i 22 forskellige byer. Regionens øvrige administrative og politiske opgaver har sit udgangspunkt i Regionshuset i Sorø.

Helbredsprofilen.dk kan hjælpe med informationer om diagnoser og livet med sygdom på mange forskellige områder. Helbredsprofilen.dk arbejder, som en del af “Patienten som partner“, meget med at møde borgerne i deres oplevede behov. Livet med KOL (kronisk obstruktiv lungesygdom) kan være en udfordring. Det er ikke en sygdom, der forsvinder igen, men man kan have meget ud af at lære sine begrænsninger og sin sygdom at kende, og tænke over, hvordan man prioriterer.

Andre områder som helbredsprofilen.dk har fokus på er kræft, stråle- og kemoterapi, pepfløjten, ​hjertesvigt (hjerteinsufficiens), ​diagnosen slidgigt​, træthed, behandling, åndenød og svimmelhed. Du kan også finde svar på mange spørgsmål som:

UDVIKLINGEN, FASE 1

Anne Dalhoff Pedersen, som er projektleder og sundhedsfaglig på Helbredsprofilen.dk, kontaktede Cooper Webdesign for at få sparring til at udføre de opgaver der på daværende tidspunkt ikke var udført.

Opgaver lå primært i at få færdig-udviklet processen i oprettelsen af de forskellige målinger til KOL, vægt, træning, blodtryk, blodsukker, temperatur, vægt og bivirkninger. Samt at få udviklet layoutet ud fra det design, som projektets designer havde udviklet.

UDVIKLINGEN, FASE 2

Efter at der var kommet styr på alle de grundlæggende opgaver, fik Cooper Webdesign til opgave at udvikle det visuelle graf-system af målingerne KOL, vægt, træning, blodtryk, blodsukker, temperatur, vægt, bivirkninger og sammenligninger på kryds af målinger fra hjemmesiden. Google Visualization API er et super godt værktøj til lige præcis målinger som disse, da de er meget unikke ift. denne type hjemmeside.

Udover det så er arbejdsgangen med DrupalGIT og JIRA utrolig gode sammen, så man hurtigt og nemt kan få skabt et flot og overskueligt resultat.

LAD OS TAGE EN SNAK

Skriv dine kontaktinformationer, så kontakter vi dig med en gratis og uforpligtende snak