FADL's Forlag logo

» FADL’s Forlag er de medicinstuderendes forlag og laver både medicinbøger, sygeplejebøger og livsstilsbøger. «

FADL’s Forlag har eksisteret i over 50 år, og forlaget har i alle årene haft stort fokus på at udgive de bedste undervisningsbøger til medicinstuderende. De er specielle på den måde, at hos dem, deltager de medicinstuderende aktivt, når nye bøger skal udgives. Det nærværende forhold mellem de medicinstuderende og forlaget bevirker at de kan lave de bedste undervisningsbøger til medicinstudiet.

Sammen med forlagets ansatte og bøgernes forfattere indgår de studerende i forskellige stadier af bogens tilblivelse. Derfor kan de udgive de bøger, som de medicinstuderende har brug for.

De påtager sig også ansvaret, at formidle den medicinske verden til den brede befolkning, og derfor kan du også finde bøger om sundhed, kroppen, medicinhistorien og andre spændende emner. De udgiver også bøger til sygeplejersker og andre sundhedsprofessionelle.

Cooper Webdesign hjælper FADL’s forlag med diverse opgaver for at optimere deres hjemmeside og webshop, så den fejlfrit kan køre videre.

At holde en WordPress-hjemmeside opdateret med diverse plugins og Core er ikke bare at “trykke på opdatér-knappen”. Det er vores anbefaling at man aldrig gør dette på produktions-miljøer, da hjemmesiden kan risikere at blive lagt ned.

Vi sørger altid for at have en udviklings-server, som opdateringer testes på inden de lægges i produktion. Yderligere sikrer vi også at custom-plugins bliver optimeret til brug af de nyeste WordPress Core-versioner.

Performance

LAD OS TAGE EN SNAK

Skriv dine kontaktinformationer, så kontakter vi dig med en gratis og uforpligtende snak