SEO

HVAD ER SEO?

Forkortelsen SEO stammer fra det engelske ord “Search Engine Optimization“, som på Dansk betyder “Søgemaskine­optimering“. SEO optimering er et samlet udtryk, for en lang række optimeringer der skal udføres samt holdes opdateret på en hjemmeside for at få vist sider, billeder, indhold, produkter mm. på den bedst mulige position via søgning på søgemaskiner som Google, Bing, Yahoo etc.

SEO optimering handler om hvordan søgemaskiner, specielt Google, læser og registrerer det indhold du har på din hjemmeside. Indhold som er vægtet højest og bedst af den individuelle søgemaskine, vil vise og prioritere siden som det første i toppen af søgningen, når man søger på det ord som relaterer bedst til det relaterende indhold. Denne type trafik kaldes for organisk trafik inden for SEO.

Google ændrer hele tiden SEO optimerings regelsæt algoritmerne i deres søgemaskine, for hvordan den bedste søgemaskine­optimering fungerer. Vi hos Cooper Webdesign er vilde med Google søgemaskine­optimering og har mange års ekspertise inden for Google’s optimeringer, algoritmer og SEO tips der virker. Vi følger altid og hele tiden den nyeste SEO optimerings udvikling på markedet, for at hjælpe vores kunder til at være positioneret på den bedste position, samt generelt at rangere så godt som muligt i søgemaskinerne.

Vi er eksperter med mere end 14 års professionel erfaring i SEO optimering. Unikke pakkeløsninger tilbydes.

Administrator
oktober 2006