Drupal udvikling

Drupal

HVAD ER DRUPAL?

Drupal er et Open Source (OS) Content Management Platform (CMP), hvilken er den korrekte definition. Nogen ville kalde Drupal for et Content Management System (CMS). Det betyder også at Drupal er gratis, da der ikke skal betales licens for at bruge det.

Drupal kan downloades gratis af alle. Drupal er skrevet i programmeringssproget PHP og understøtter MySQL og PostgreSQL og i de nye versioner er Oracles database-server også understøttet. MySQL er også baseret på Open Source, hvilket er den langt mest populære database i forbindelse med Drupal.

Drupal logo

Drupal anvendes af mere end 1 million verden over, hvor du har gratis adgang til at downloade mere end 14000 moduler til din hjemmeside. Cooper Webdesign vil mene at Drupal er det bedste CMS/CMP i verden. Drupal er utrolig skalerbart og fleksibelt, når man både udvikler en hjemmeside, men også når man som administrator skal håndtere indhold, billeder, opsætninger og konfigurationer. Som bruger kan man nemt og hurtigt navigere rundt på hjemmesiden pga. opsætningen af den interne cache-håndtering som Drupal har.

Drupal anses for at være verdens mest succesrige open source CMS/CMP. Som virksomhed eller privat, har man en platform med meget lave omkostninger, høj fleksibilitet og let adgang til at administrere hjemmesidens indhold. Hvis man vil opgradere eller udvide sin hjemmeside, så er det nemt at finde udviklere til dette, da Drupal’s internationale community består af mere end 24000 udviklere verden over.

HVAD ER DE STØRSTE FORDELE VED DRUPAL?

  • Drupal er gratis at bruge.
  • Mere end 14000 moduler kan downloades gratis.
  • Kan præsentere indhold på en brugervenlig måde på alle platforme.
  • Kan håndtere store trafikmængder takket være JavaScript- og CSS-optimering.
  • Har indbygget cache-kontrol, så din hjemmeside indlæses hurtigt.
  • Internationalt Drupal community med mere end 24000 udviklere verden over.
  • Drupal bruges af mere end 1 million verden over.

Lad os tage en snak

Skriv dine kontaktinformationer, så kontakter vi dig med en gratis og uforpligtende snak