Curriculum Vitae - Dennis Paw Gallø Sørensen

CURRICULUM VITAE

Dennis Paw Gallø Sørensen


Jeg ser mig selv som at være meget service-minded, og kan bevare overblikket i hektiske situationer. Samt værende udadvendt, en god medarbejder og team-player.

Kan overskue flere projekter af gangen, prioritere løsninger løbende, perfektionist inden for f.eks. dokumentation og udvikling af komplekse database-diagrammer.

Dennis Paw Gallø Sørensen

BOGLIGE KOMPETENCER / UDDANNELSER


 • Datafagtekniker (datatekniker/datamekaniker), færdigudlært, svendeprøve afsluttet i 2006
  Data og kommunikation uddannelsen (Informationsteknologi).
   
 • HG2 (handelsskole), færdiggjort og afsluttet i 2000
  Kontor og administrations uddannelsen.
   
 • PHP Programmering
  Udvidet kursus, skole, samt selvlært. Erhvervsmæssigt har jeg arbejdet som PHP udvikler siden 2006.
   
 • HTML/CSS/AJAX mm.
  Skole, samt selvlært. Erhvervsmæssigt har jeg arbejdet med HTML/CSS/AJAX mm. siden 2006.

KOMPETENCER – UDVIKLING


Erhvervsmæssigt, har jeg arbejdet med PHP4/PHP5 (OOP), som udvikler siden 2006. Hvor jeg bl.a. har været teknisk projektleder for sitet www.tiger.dk, samt deres 5 udenlandske sites. Disse år har jeg arbejdet med f.eks. statistik, markedsføring, SMS løsninger/gateway-systemer, webbutikker, projektledelse, analyse, server opsætning/installation, dokumentation, database-optimering, kode-optimering, frontends, backends, samt udformet estimater og kravspecifikationer.

Udover dette, har min opgave været at grundlægge komplette website-løsninger sammen med et team på op til 8 personer, udover kunden. Jeg er, vant til at arbejde i store som små, team-baserede projekter. Hvor dette indeholder områderne: Projektledelse, IA, design, frontend og udvikling. Samtidig er jeg vant til at alt skal dokumenteres som en selvfølge i skrift, screenshots, samt diverse diagrammer. Samtidig har jeg supporteret kunder, internt og eksternt via telefon, email, fjernstyring, CMS.

Opgaver jeg har løst for kunder, så vel som internt, kunne være PHP-kode, HTML, DHTML, XHTML, AJAX, JSON, JavaScript, CSS, CMS, XML, SOAP, SMS, DRM, RSS, webbutikker, samt meget andet. (komplet liste kan læses i CV, under download).

Jeg er vant til at have en deadline for flere projekter af gangen, så når det går hektisk til, er det vigtigt at holde overblik, samt have en god tålmodighed, så man kan nå i mål. Overarbejde er vel en selvfølge nu til dags, hvilket jeg også ser som en selvfølge når der skal nås en deadline.

KOMPETENCER – TEKNIK


Jeg tog uddannelsen Datafagtekniker, hvilken er en længere videregående uddannelse, forebygget på uddannelsen IT Supporter. Gennemsnitlig karakter efter svendeprøve på 9,5.

Jeg har arbejdet hos flere forskellige firmaer som Tekniker / IT Supporter. Hvor mit primære arbejde har været at supportere kunder, samt interne medarbejdere, vedr. deres arbejdsstation. Dette indeholder installation, opsætning og konfiguration af klienten (software/hardware-mæssigt). Jeg har samtidig erfaring med salg af hardware/software, samt vejledning.

Jeg har flere gange været inkluderet i store, som små teams, hvor vores opgave har været at opsætte netværk, servere, kabling, samt vedligeholdelse af div. systemer. Jeg har mange kompetencer inden direkte support til kunden. Både via telefoni, fysisk support og support via fjernstyring.