Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater er et dansk teater, der siden 1748 har ligget på Kongens Nytorv i København. Først som kongens og siden hele landets scene.

Det Kongelige Teater har i de seneste ti år gennemgået den største forandring nogen sinde i dets over 250-årige historie. Det var bemærkelsesværdigt at have alle fire kunstarter: skuespil, opera, ballet og orkester i samme hus.

  • Skuespillet bor i sit eget moderne teaterhus, Skuespilhuset, der ligger ude i havnen for enden af Sankt Annæ Plads, og blev indviet 2008.
     
  • Operaen er hjemsted for den unikke liveoplevelse af opera og symfonisk musik. De inviterer kunstnere og ideer fra hele verden indenfor og eksporterer samtidig kunst lavet i Danmark til resten af verden.
     
  • Den Kongelige Ballet er et af verdens mest anerkendte balletkompagnier. Kompagniet har med sin unikke Bournonville-tradition samt et øje for fornyelse altid formået at præsentere et alsidigt repertoire af høj kvalitet.
     
  • Det Kongelige Kapel er verdens ældste orkester – intet andet orkester har en så lang og traditionsrig historie, som går helt tilbage til 1448.
Cooper Webdesign hjælper Det Kongelige Teater med at konvertere og migrere deres intranet fra Drupal 7 til Drupal 8, samt optimeringer af sitet generelt. Det Kongelige Teater er et dansk teater, der siden 1748 har ligget på Kongens Nytorv i København.
Administrator
marts 2020