TV ØST

TV ØST - LogoTV ØST, tidligere kendt som TV2 ØST sender nyheder og tv-programmer til og om det område, der svarer til de gamle Vestsjællands og Storstrøms amter. TV ØST regionen omfatter dermed Sjælland og øerne på når det storkøbenhavnske område, som bliver dækket af LORRY.

De kaster sig med begejstring og stor lyst ud i opgaven med at give borgerne godt og nærværende regionalt indhold på nettet og på tv. Deres ambition er, at de vil være bedst på deres felt. Hverken mere eller mindre. Og de vil nå målet ved at sætte hverdagslivet i centrum.

TV ØST står for ordentlig og redelig journalistik. Uanset hvilke udfordringer de møder, viger de ikke fra dette standpunkt. Det er det hjerteblod, der skal sikre TV ØST en fremtrædende plads i en konkurrencepræget medieverden, der er under konstant forandring. De mange seere og brugere, der benytter deres tilbud hver eneste dag, tager de som udtryk for, at de indfrier forventningerne. Det glæder dem, og det er den bedste motivation, de kan få.

UDVIKLINGEN, FASE 1

IT-chef Morten Juliussen fra TV ØST, kontaktede Cooper Webdesign med henblik på at få opdateret og optimeret den responsive del af hjemmesiden, samt at få den til at være brugbar på flest mulige typer enheder, både desktop, laptop, tablet og mobil. Det er en stor fordel at borgerne kan tilgå siden via disse, samt få en bedre visuel oplevelse af det responsive webdesign, hvor det er fuldt ud funktionelt. Relation til udgivelse hos TV ØST kan findes her.

Arbejdsgangen med Drupal, Masonry, GIT, SASS og JIRA er utrolig gode sammen, så man hurtigt kan få skabt et flot resultat.

TV ØST - Screenshot

UDVIKLINGEN, FASE 2

Udover at Cooper Webdesign fik rettet op på det responsive webdesign på hjemmesiden, fik vi også til opgave at opdatere arkiv-siden, så den ville blive mere overskuelig og brugbar for borgerne. Det nye design gør det nemt for den enkelte at vælge en specifik dato, samt at navigere frem og tilbage med.

TV ØST - Screenshot

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud, allerede idag!

Indsæt denne kode: captcha